Vandaag geopend 10:00 - 17:00

Update: Afsluiting passage en pop-up winkel Gianotten Mutsaers

9 januari 2019

Het is bijna zover; de grote verbouwing van de Emmapassage. Dit betekent een sluiting van de passage. Passanten kunnen in die tijd via een tijdelijke pop-up winkel van Gianotten Mutsaers toch van het Stadhuisplein naar het Piusplein.

Gianotten Mutsaers is de eerste nieuwe huurder van de toekomstige Emmastraat. “Gianotten Mutsaers past perfect in de mix van local heroes en nationale en internationale winkelketens die we nastreven”, aldus Doris Slegtenhorst van Wereldhave.

De nieuwe winkel krijgt zowel aan de Emmastraat als het nieuwe plein bij het Hendrikhof een ingang en krijgt hier tevens een mooi terras!

Pop-up winkel

Gianotten Mutsaers zal tijdens de verbouwing de enige winkel zijn die open is, in pop-up vorm. De winkel verhuist naar de overkant en zal op zaterdag 2 maart haar deuren openen op de nieuwe locatie. 

Verbouwing

In de eerste fase van de verbouwing wordt gewerkt aan de transformatie van de zuidkant van Tilburgs nieuwe winkelhart. Hierop volgt de aanleg van het zuidelijke stuk van de nieuwe Frederikstraat.

Houd deze pagina in de gaten voor alle updates tijdens de verbouwing!