Vandaag geopend 12:00 - 17:00

Nieuws: Binnenstad Tilburg bezorgt bij je thuis!

27 oktober 2020

Ook vanuit huis veilig shoppen bij je favoriete Tilburgse winkels? Center of Tilburg is samen met Tilburgse winkeliers en de fietskoeriers van Tour de Ville een bezorgservice gestart! Je bestelt je product(en) rechtstreeks bij een van de deelnemende winkels; via hun webshop, Facebookpagina of via de telefoon of mail. Bestel je vóór 15.30 uur? Dan wordt je pakket binnen Tilburg nog dezelfde dag voor 20.00 uur gratis thuisbezorgd.

Natuurlijk ben én blijf je van harte welkom in het shopgebied van Tilburg voor al je inkopen. Want winkel je lokaal, dan profiteer je van persoonlijke service, steun je lokale ondernemers en ben je milieubewuster bezig.

Deelnemende zaken

In het overzicht hieronder vind je de deelnemende winkels van de Emmapassage en het Pieter Vreedeplein. Dit overzicht wordt de komende tijd uitgebreid!

Same day delivery in Tilburg

Hoe gaat Binnenstad Bezorgt in zijn werk?

  • Bestel je vóór 15.30 uur bij de winkel zelf, dan heb je je bestelling dezelfde dag voor 20.00 uur in huis.
  • Ben je niet thuis, dan doet de bezorger dezelfde dag nog een tweede poging. 
  • Het bezorggebied is de stad Tilburg, inclusief de Reeshof.
  • Same day delivery geldt van maandag t/m zaterdag. Bestellingen die op zondag worden gedaan, worden op maandag thuisbezorgd.
  • In het overzicht hieronder vind je alle deelnemende winkels. Dit overzicht zal komende week nog flink worden uitgebreid!

Veilig winkelen

Sint- en kerstcadeautjes op tijd in huis halen zonder daarvoor de deur uit te hoeven of met gezondheidsklachten toch een aankoop willen doen en de lokale ondernemer steunen? Het beste van de binnenstad wordt gratis thuisbezorgd. Fijn voor de consument, de winkeliers én de binnenstad!