Vandaag geopend 13:00 - 18:00

Nieuws: Rustig shoppen tijdens de daluren

25 oktober 2020

In het shopgebied van Tilburg moedigen we winkelen in de daluren aan. Als je tijdens de daluren shopt, is het nog lekker rustig en kun je makkelijk 1,5 meter afstand houden. Om winkelen op deze rustige momenten nóg aantrekkelijker te maken, maak je nu gebruik van leuke dalurenkorting én parkeer je voordelig! Nieuwsgierig geworden?

Lekker vroeg naar de stad

We raden je aan dit jaar jouw sint- en kerstcadeautjes op tijd in huis te halen. Om de drukte in aanloop naar de feestdagen zo veel mogelijk te kunnen spreiden, waarderen we het extra wanneer je ons tijdens de daluren bezoekt.

Tijdens de daluren, elke doordeweekse dag van 10.00 tot 12.00 uur, is het rustig winkelen in de Emmapassage en op het Pieter Vreedeplein. Gianotten Mutsaers en Monkey Coffee hebben een leuke actie voor je:

  • Gianotten Mutsaers - 30% korting op takeaway koffie.
  • Monkey Coffee - 30% korting op het hele assortiment.

Bekijk de dalurenacties van alle Tilburgs ondernemers op de website van Center of Tilburg.

Goedkoop parkeren

Kom je met de auto naar de stad, dan profiteer je van 50% korting op parkeren! In de parkeergarage van de Emmapassage en het Pieter Vreedeplein betaal je in de daluren €1,- per uur. Meer informatie over parkeren vind je hier.

Gastvrije activiteiten

Maar er is meer... De gastvrouwen en -heren van Center of Tilburg gaan tijdens de daluren in november en december weer op pad met leuke spelletjes, quizzen, een rondleiding of ander vermaak. Alle activiteiten zijn coronaproof en bedoeld om de binnenstad tijdens de daluren op te vrolijken. Wie weet tref jij een gastvrij duo in de Emmapassage! Bekijk het complete activiteitenprogramma van Center of Tilburg.