Vandaag geopend 13:00 - 18:00

Nieuws: Bereikbaarheid Emmapassage tijdens de Tilburgse Kermis

19 juli 2019

Van vrijdag 19 juli tot en met zondag 28 juli is het weer tijd voor de Tilburgse Kermis! Het grootste evenement van de Benelux. We mogen dan weer genieten van suikerspinnen, ritjes in de achtbaan en dansen op de leukste feestjes. De parkeergarage van de Emmapassage is daarom gesloten.  

Bereikbaarheid tijdens de Kermis

Vanaf dinsdag 16 juli om 12.00 uur gaat de gemeente starten met het afsluiten van de Heuvelring en de rest van de zuidelijke Cityring inclusief de Emmapassage vanwege de opbouw van de Tilburgse Kermis. Na de Kermis, wordt deze route en de parkeergarage op 31 juli om 12.00 uur weer vrijgegeven.

Voor parkeren kun je terecht, in de grootste parkeergarage van de binnenstad, in het Pieter Vreedeplein. Om de parkeergarage te gebruiken neem je de aanrijroute via de westzijde van Tilburg.

  • A58 > afslag Centrum-West > via Spoorlaan naar Pieter Vreedeplein
  • Via Waalwijk > via Spoorlaan naar Pieter Vreedeplein
  • Vanuit Den Bosch > blijf op de A58, sla dus niet af bij Berkel-Enschot of Centrum-Oost maar neem afslag Centrum-West.

Gianotten Mutsaers geopend

De ingang aan de Katterug//Stadhuisplein is gesloten van maandag 15 juli t/m vrijdag 19 juli. De ingangen bij het Piusplein en de Oranjestraat (naast het Elfde Gebod) zijn normaal geopend. Je bent dus ook tijdens de Tilburgse Kermis van harte welkom in de winkel. Ook voor een lekker taartje of gezonde lunch!