Vandaag geopend 13:00 - 18:00

Update: Hallo vernieuwde Emmapassage!

2 december 2019

De verbouwing is nog in volle gang, maar het eerste resultaat is al zichtbaar. Vrijdag 29 november is het nieuwe gedeelte van het parkeerdek feestelijk geopend! Het ziet er veelbelovend uit en daarom geven wij jou een sneak preview!

Feestelijke onthulling

Hard werken wordt beloond! Samen met genodigden is het nieuwe deel van de parkeerdek onthult. Een elektrische auto heeft het symbolische lint doorgeknipt en daarmee is het nieuwe deel officieel geopend. Ook namen genodigden een kijkje bij het eerste deel van de nieuwe winkelstraat. De eerste beelden beloven veel goeds…

Lift naar de parkeergarage

Goed om te weten: de parkeergarage van de Emmapassage is weer volledig geopend. Ook is nieuwe lift in werking zodat je van Gianotten Mutsaers naar het parkeerdek erboven kunt gaan en de binnenstad makkelijk bereikbaar is.

Feestelijke opening in zicht

Eind januari 2020 gaat Gianotten Mutsaers verhuizen van de pop-up store naar het nieuwe winkelpand. Het weekend van 1 februari zal de winkel feestelijk geopend worden. Tijdens dit weekend wordt tevens het eerste deel van de vernieuwde Emmapassage aan de buitenzijde voor iedereen worden onthuld. Zet deze datum dus maar snel in je agenda!

Wil jij op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelen? Houd dan de website en social media goed in de gaten!