Vandaag geopend 13:00 - 18:00

Update: Nieuwe looproute tijdens de verbouwing

13 maart 2019

Pop Up Gianotten Mutsaers

Tijdens de verbouwing van de Emmapassage is er een aangepaste looproute. De boekwinkel Gianotten Mutsaers is naar de overzijde geplaatst en zal hier de komende maanden zijn gehuisvest als tijdelijke winkel. Deze winkel is tevens de doorlooproute vanuit de Emmapassage naar het Stadhuisplein.
Via de entree aan het Stadhuisplein kun je dus door de Pop Up Gianotten Mutsaers lopen om bij de trap naar de parkeergarage, bij het Piusplein of bij de Hema te komen.

Zij-uitgang Hendrikhof afgesloten

De zij-uitgang naast de oude Gianotten naar de Hema is afgesloten. Je kunt naar de Hema via de uitgang aan de oostzijde (richting Piusplein) en dan vervolgens het Hendrikhof oversteken. Ook vanuit de achterzijde van de Hema is het mogelijk om naar de Emmapassage terug te lopen via de entree aan de oostzijde.

Lift in de passage afgesloten

Momenteel is de lift in de Emmapassage niet in gebruik, wij verwijzen je voor het gebruik van de lift graag naar de lift naast de inrit van de parkeergarage aan de Paleisring. De trap in het midden van de Emmapassage is nog wel te gebruiken. Op de plattegrond zijn de verschillende routes aangegeven.

Bekijk hieronder de routingvideo!