Vandaag geopend 13:00 - 18:00

Update: Start bouw van de vernieuwde Emmapassage

17 mei 2019

Mooi nieuws! Op donderdagmiddag 16 mei werd de symbolische eerste paal geslagen voor de vernieuwde Emmapassage. Dit gebeurde door wethouder Mario Jacobs van gemeente Tilburg en managing directors Pieter Polman van Wereldhave en Jur van Aken namens Bouwcombinatie Van de Ven - Van Schijndel.

Vernieuwing Emmapassage

Wereldhave en de gemeente Tilburg geven hiermee het startsein voor de bouw van de vernieuwde Emmapassage en Frederikstraat-Zuid als onderdeel van de herontwikkeling van het Tilburgse kernwinkelgebied.

Dit jaar wordt de Emmapassage compleet vernieuwd. Het overdekte en afgesloten winkelcentrum wordt getransformeerd tot een modern winkelgebied, zonder overkapping en dag en nacht openbaar toegankelijk. Via de Frederikstraat zal de nieuwe Emmapassage aansluiten op de Heuvelstraat en hiermee het winkelcircuit in de Tilburgse binnenstad versterken. Parallel aan de vernieuwing is Wereldhave actief met de verhuur van het project.

Vernieuwing Emma

Ontwikkeling kernwinkelgebied Tilburg

Eind 2019 zullen de eerste nieuwe winkels in de Emmapassage worden opgeleverd en tot en met 2021 zal er worden gebouwd aan de Frederikstraat-Zuid om de verbinding tussen de Heuvelstraat en de Emmapassage te kunnen finaliseren. Alle informatie over de vernieuwing vind je hier

Kun je ook niet wachten tot het nieuwe gebied met moderne winkels en gezellige horeca klaar is?

web_emma_start_640x320.png